Rietveld ontdekken en hem zelf te spreken krijgen? Dat is onmogelijk zult u denken! De beste man leeft toch niet meer? Daar is zeker geen speld tussen te krijgen, maar met behulp van veel historisch materiaal en gebruikmakend van de moderne techniek leiden we u vanaf april 2020 (op dinsdag, donderdag en vrijdag) weer onder leiding van een gids rond langs de kunstwerken en ontwerpen van Gerrit Rietveld en Mien Ruys. Tot die tijd kunt u er ook op eigen gelegenheid op uit trekken.

Door gebruik te maken van augmented en virtual reality ziet, hoort en ervaart u heel intens waarom Rietveld bepaalde keuzes maakte in zijn ontwerpen, hoe hij samenwerkte met landschapsarchitecte Mien Ruys, waarom De Ploeg ooit in Bergeijk werd gebouwd, waarom de klok vier verschillende uurwerken heeft, waarom het Ruys Park er aan de entree anders uitziet dan bij de ingang van de fabriek, waarom...

Download de Wandel in Bergeijk App in de Play Store of App Store of, als u met minder techniek de wandeling wilt maken, haal de plattegrond bij Visit Bergeijk, Hof 82, 5571 CC  Bergeijk

Ook is het mogelijk om, na (minimaal 2 weken) vooraf gereserveerd te hebben, een wandeling onder leiding van een gids te volgen, de zogenaamde Rietveldsafari. Voor grotere groepen kan dit ook in andere talen. De rondleiding met gids is te reserveren op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Ik wil meer info over

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Beleef Rietveld in Bergeijk met onze arrangementen

 

Showroom Bruns

De showroom van Bruns (het bedrijf dat tegenwoordig in de Ploeg is gevestigd) is geopend op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur. (Op feestdagen gesloten, voor meer info zie "Showroom Bruns") Entree is gratis.

Alles over de Ploeg

Rietveldsafari

Gaat u mee op safari? We gaan een heuse ondekkingstocht maken langs de ontwerpen van zowel Gerrit Rietveld als Mien Ruys. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de Showroom van Bruns (gevestigd in De Ploeg). 

Naar de safari

 

© Rietveld Bergeijk - Webdesign by: Burgmans Reclame