Voor groepen stellen wij graag een op maat gemaakt Rietveld-programma samen, precies zoals u dat graag wilt hebben.

Rietveldsafari: € 5,00 p.p. (vanaf 10 personen) DE RONDLEIDINGEN WORDEN IN APRIL 2018 HERVAT, MAAR ZIJN NU REEDS TE BOEKEN.

Een lokale gids neemt u mee langs de diverse Rietveld-locaties en laat u het gedachtegoed van Gerrit Rietveld herleven. De rondleiding bestaat onder andere uit een bezoek aan het bezoekerscentrum van De Ploeg, een wandeling door het park van Mien Ruys en een uitstapje naar de abri en klok van Rietveld. Exclusief onderdeel is een kijkje bij woonhuis Van Daalen, een splitlevel Rietveld-bungalow met authentieke inrichting. Meubelontwerp van Martin Visser / Spectrum en interieurarchitectuur komen hier op een ultieme manier samen. Het toonbeeld van het 'goede wonen' volgens Gerrit Rietveld.

De Rietveldsafari is inclusief rondleiding met gids en bezoekerscentrum De Ploeg.

Voor groepen met minder dan 10 personen is de totaalprijs € 50,-.

U kunt ook op eigen gelegenheid Bergeijk als Rietvelddorp ontdekken

  • Bezoekerscentrum De Ploeg: gratis; Openingstijden maandag tot en met vrijdag 10.00-16.00 uur. Er is geen horeca of gids in het Bezoekerscentrum.
  • Rietveldroutekaart en app: € 2,99; te verkrijgen bij VVV Bergeijk, De Ploeg en te downloaden in de App Store en Play Store 
  • Maak van uw Rietveldbeleving een compleet dagje uit in Bergeijk en combineer de Rietveldsafari met een koffie-arrangement, lunch, diner of andere belevenis.

 

Meer info & boeken

Maak een keuze uit onderstaande arrangementen:

© Rietveld Bergeijk - Webdesign by: Burgmans Reclame